Doosan – valttina suorituskyky

Kun yritys hankkii CNC-jyrsinkoneen, CNC-sorvin, työstökeskuksen tai muunlaisen 2- tai 3-akselisen koneen, kyseessä on yleensä merkittävä investointi. Ja koska kone on olennainen osa tuotantolinjaa, sen suorituskyvyllä on tärkeä merkitys.

Doosan-koneet vakuuttavat ensiluokkaisella vakaudellaan ja luotettavuudellaan. Tätä korealaista brändiä on myyty jo yli 40 vuoden ajan, ja Doosan on alusta alkaen kuulunut koneteollisuuden uranuurtajiin. Doosan-koneita myydään nykyisin kaikkialla maailmassa – ja hyvästä syystä. Siinä missä muut valmistajat keskittyvät tuotteiden muotoiluun, Doosanilla on selkeä tavoite: suorituskyky.

Doosan erottuu markkinoilla edukseen myös varustetasonsa suhteen. Doosan-koneisiin vakiona kuuluva varustepaketti sisältää useita käyttäjälle tärkeitä vakiotoimintoja. Useimpien muiden brändien tuotteisiin vastaavat varusteet on usein hankittava lisävarusteena ja ylimääräisin kustannuksin. Joten voimme luottavaisin mielin kertoa, että hankkiessasi Doosan-koneen saat varmasti enemmän suorituskykyä pienemmällä rahamäärällä.

Samasta syystä Doosan on ilmoittanut aikovansa nousta kansainvälisillä markkinoilla kolmen suurimman metallintyöstökoneiden toimittajan kaartiin. Tavoite on kunnianhimoinen mutta täysin realistinen, sillä tuotteiden laadussa ei ole moitteen sijaa. Se on todellinen vahvuus, jonka ansiosta Duroc Machine Tool myy Doosan-koneita Pohjoismaihin ja Baltian maihin – ja pidemmällä aikavälillä myös monille muille uusille markkinoille.

65

MARKETS. GLOBAL REACH - LOCAL KNOWLEDGE.

1.

NUMBER ONE ON THE LIST OF SOLD MACHINES WORLDWIDE IN 2018.

230.000

TOTAL NUMBER OF SOLD MACHINES FROM 2005-2020.

+700

MACHINES DELIVERED BY DUROC MACHINE TOOL SINCE 2015.

Tervetuloa seuraamaan työnjälkeämme...

Kun tuotanto on täydessä vauhdissa, puheille ei enää jää aikaa. Tästä alkaen suorituskyky ratkaisee. Yrittäjänä sinulla on täysi oikeus epäillä, ovatko Doosan-koneet todellakin laadun synonyymejä, kuten väitämme.

Siksi haluamme todistaa käytännössä, että koneemme todellakin vastaavat odotuksiasi. Eivätkä vain tietokoneen näytöllä ja omien esittelytilojemme turvallisessa ympäristössä. Luotamme tuotteisiimme vankasti ja toivotamme sinut erityisen lämpimästi tervetulleeksi asiakkaidemme tiloihin, joissa näet koneiden toimivan käytännössä. Voit myös keskustella Doosan-koneita päivittäin käyttävien ammattilaisten kanssa.

Olemme vuorenvarmoja siitä, että vakuutut Doosanin suorituskyvystä ja siitä, että koneemme vastaavat mottoamme: Simply better performance.


Voimmeko näyttää, mitä Doosan -koneet voivat tehdä?

Varaa referenssikäynti ja katso koneen toimivan yhden asiakkaamme luona. Et tule pettymään.

Sakari Saarinen
Managing Director

+358 50 517 9264
sakari.saarinen@duroc.com

 

keyboard_arrow_up