Duroc Machine Tool

KONEPAJATEOLLISUUDEN KUMPPANI TEHOKKAAN JA
KILPAILUKYKYISEN TUOTANTOYMPÄRISTÖN RAKENTAMISESSA

Duroc Machine Tools on konepajateollisuuden luotettava kumppani, joka auttaa koneiden, työkalujen ja varusteiden valinnassa tuotannon optimoimiseksi sekä rahoitukseen liittyvissä asioissa. Lisäksi tarjoamme kattavat huoltopalvelut, teknisen tuen ja koulutuksen.
Monipuolisen tuote- ja palvelutarjonnan avulla asiakkaamme saavuttavat asettamansa tuotantotavoitteet luotettavasti ja joustavasti. Lyhyesti sanottuna: tarjoamme kaiken, mitä konepajayritys tarvitsee kilpailukykyisen tuotantoympäristön rakentamiseksi.

Pohjoismaissa ja Baltiassa
Duroc Machine Tool on yksi Pohjoismaiden ja Baltian suurimmista konepajateollisuuden työstökoneiden, työkalujen ja huoltopalvelujen toimittajista. Edustamme noin 60 kansainvälisesti tunnettua tuotemerkkiä ja toimimme seitsemällä markkina-alueella: Ruotsi, Norja, Tanska, Suomi, Viro, Latvia ja Liettua. Palvelumme ovat aina lähellä.

Osa Duroc AB -konsernia
Duroc Machine Tool kuuluu Duroc AB -teollisuuskonserniin, joka omistaa, hallinnoi ja kehittää teollisuus- ja kauppayhtiöitä. Tähän kuuluvat Duroc Rail, Duroc Laser Coating ja International Fiber Group (IFG). Duroc AB -konsernin tuella pystymme jatkuvasti kehittämään omaa toimintaamme ja tarjoamaan asiakkaillemme uusia ja entistä parempia tuotteita ja palveluja.