Duroc Academy

Tarjoamme kursseja kursseja ohjelmointiin, ohjauksiin, huoltoon, CAD/CAM ja tuotannon opptimointiin.

Voimme myös räätälöidä juuri sinun tarpeillesi kursseja.

Ota yhteyttä ja kuule lisää

Kouluta henkilöstösi huippuosaajiksi

Ikivanha sanonta ”ketju on vain niin vahva kuin sen heikoin lenkki” on totisinta totta. Tämä pätee ehdottomasti myös CNC-koneisiin ja niiden käyttäjiin. Myös kaikkein luotettavimmalla ja sujuvimmin toimivalla koneella on oltava käyttäjä, joka osaa työnsä ja tuntee käyttämänsä koneen kaikilta osin.

Yleisimmin ongelmatilanteita tulee vastaan, kun kone on ohjelmoitava uudelleen. Tai kun yrityksen palveluksessa aloittaa uusia työntekijöitä, joilla ei välttämättä ole vielä riittävästi kokemusta yrityksesi konekannasta.

Siksi tehtäväsi on varmistaa yrityksesi henkilöstön pätevyys. Koulutusten tärkeyttä ei voi painottaa liikaa.


Duroc Machine Toolin kursseilla ja koulutusohjelmissa opitaan erinomaiset taidot ja uusimmat tiedot tuotteista.


Koulutus ja kurssit

Kun toimitamme DN Solutions-koneen tuotantotiloihisi ja asennamme sen käyttöön, emme lähde ennen kuin kone toimii sujuvasti. Annamme käyttäjille tässä vaiheessa koneen käyttöön, huoltoon ja päivityksiin liittyvän peruskoulutuksen, mutta osaamista on päivitettävä säännöllisesti. Siksi olemme perustaneet Duroc Academyn. 

Siellä Duroc Machine Toolin tuoteasiantuntijat järjestävät kursseja erilaisista aihepiireistä, kuten jyrsin- ja sorvauskoneiden ISO-ohjelmoinnista. Jos aihe edellyttää erikoisasiantuntemusta, tilaamme kurssin opetuksen naapurimaissa toimivilta kollegoiltamme. Kursseillamme on aina alan pätevimmät opettajat. Kurssit ja koulutukset järjestetään joko Malmön lähellä Vislandassa, Ruotsissa, Duroc Machine Toolin lähimmässä toimipisteessä tai oman tehtaasi tuotanto-osastolla.

Huoltoon

check-circle-1

Ohjelmointiin ja ohjauksiin

check-circle-1

CAD/CAM ohjelmointi

check-circle-1

Tuotannon opptimointiin

check-circle-1


Ota yhteyttä ja kuule lisää?

Voimme myös räätälöidä juuri sinun tarpeillesi kursseja.

Antti Hiiros
Service Manager

+358 40 708 6964   
antti.hiiros@duroc.com

 keyboard_arrow_up