keyboard_arrow_down

Unlock your business potential with automation

Uskomme, että automaatio on yksi nopeimmista tavoista lisätä sijoitetun pääoman tuottoa CNC-työstökoneita hankittaessa.

Avain parempaan tuottavuuteen

Duroc Machine Toolilla meillä on pitkä ja menestyvä historia maailmanluokan automaatioratkaisujen toimittamisessa asiakkaillemme, ja olemme auttaneet heitä ymmärtämään automaation mukanaan tuoman tuottavuuden kasvun ja kustannusten vähenemisen edut.

Automaatiojärjestelmät, olivatpa ne monimutkaisia​tai yksinkertaisia, on suunniteltu tarjoamaan valmistajille tehokkaampi tuottavuus, alhaisemmat työvoimakustannukset, parempi laatu ja joustavuus sekä kyky täyttää yhä tiukemmat toimitusajat.

Automaatioratkaisumme vievät tuotanto- ja työstöprosessisi seuraavalle tasolle poistamalla manuaalisten prosessien tarpeen ja parantamalla toiminnan tehokkuutta. 

Pyrimme aina olemaan teknologisen kehityksen kärjessä, ja sovellusinsinööreillämme on asiantuntemusta suunnitella, kehittää ja asentaa asiakkaidemme tarpeita vastaavia räätälöityjä automaatiojärjestelmiä ja ratkaisuja.

Doosan Robotics Cobotit

Duroc Machine Tool tarjoaa yhden markkinoiden kattavimmista automaatioratkaisuista, joka perustuu Doosan Roboticsin yhteistyörobotteihin (kobotteihin). Kutsumme ratkaisua nimellä ”Duroc Automation”.

Kobotit on integroitu Duroc Machine Toolin kehittämään täydelliseen automaatiojärjestelmään, ja niissä on paljon vakio-ominaisuuksia, kuten opetusohjain, paineilmatoiminen tarttuja ja vakio-ohjelma, joka pystyy käsittelemään 28 paikkaa jokaisessa kerroksessa (panostus ja purkaminen).

Plug-and-play-ratkaisuksi kehitetty Duroc Automation voidaan asentaa vain yhdessä päivässä, ja se voidaan sekä integroida uuteen koneeseen että jälkiasentaa olemassa oleviin koneisiin.

Katso ratkaisu täältä

Portaalipanostaja

DN Solutions-portaalipanostajajärjestelmä on helppo asentaa ja käyttää, ja se tukee nopeita avaimet käteen -järjestelmiä.

Portaalijärjestelmän panostus- ja purkuajat ovat nopeammat kuin muiden markkinoilla olevien ratkaisujen, ja se tarjoaa käyttäjäystävällisiä toimintoja portaalipanostajan liikkeen ohjaamiseksi.

Katso yhteensopivat mallit täältä


Ota yhteyttä ja kuule lisää

Mikäli tarvitset yksittäisen automaatioratkaisun tai automatisoidun tuotantokokonaisuuden, voimme auttaa sinua lisäämään tuottavuutta automaatioratkaisuillamme.

Sakari Saarinen
Managing Director

+358 50 517 9264
sakari.saarinen@duroc.com

 keyboard_arrow_up