Duroc Machine Tool

Simply better performance

Me Duroc Machine Toolilla tiedämme hyvin sen, että liiketoimintasi riippuu yhteistyökumppaneittesi toimitusvarmuudesta. Tuotantokatkokset tuovat harmeja, ja koneiden ehdoton käyttövarmuus on olennaisen tärkeää. Vioista, viiveistä ja konerikoista aiheutuu ongelmia, ja yrityksesi ongelmat ovat myös meidän ongelmiamme.

Me Duroc Machine Toolilla tiedämme hyvin sen, että liiketoimintasi riippuu yhteistyökumppaneittesi toimitusvarmuudesta. Tuotantokatkokset tuovat harmeja, ja koneiden ehdoton käyttövarmuus on olennaisen tärkeää. Vioista, viiveistä ja konerikoista aiheutuu ongelmia, ja yrityksesi ongelmat ovat myös meidän ongelmiamme.

Tavoitteemme on toimittaa ja asentaa kone – ja kouluttaa yrityksesi työntekijät koneen käyttöön – 14 vuorokauden kuluessa tilauksesta. Tämä koskee uusia koneita, jotka meillä on varastossamme (ja niitä on paljon!). Tavoite on kunnianhimoinen, mutta meitä ei pieni paine haittaa. Se pitää meidät tarkkanäköisenä, mikä taas tarkoittaa parempia etuja sinulle, asiakkaamme. Loppujen lopuksi olennaisinta suorituskyky.

Ensimmäinen yhteydenotto

Onnistuneen lopputuloksen varmistaminen alkaa siitä, että määritämme tarkasti yrityksesi tarpeisiin parhaiten soveltuvan koneen. Keskustelemme avoimesti komponenteista, joita tuotantolaitoksesi on tarkoitus työstää. Otamme selvää tarpeistasi ja budjetistasi ja esittelemme mielestämme sopivimman vaihtoehdon.

Ani harvoin voi käydä niinkin, että tarpeisiisi sopii mieluummin jonkin toisen valmistajan tuote. Tässä tilanteessa kerromme siitä sinulle suoraan, sillä emme halua myydä sinulle konetta, jota et tule tarvitsemaan. Ainoa tavoitteemme on auttaa sinua tekemään oikea valinta, sillä se on epäilemättä ainoa tapa menestyä alalla, jossa luotettavuus ja ammattitaito erottavat tositekijät teeskentelijöistä.

Asiakaskäynnit ja laadunvarmistus

Kun olemme yhdessä valinneet koneen, josta on eniten hyötyä liiketoiminnallesi, kutsumme sinut asiakkaamme tuotantotiloihin tutustumaan vastaavien koneiden toimintaan. Samalla voit keskustella niitä päivittäin käyttävien ammattilaisten kanssa.

Suoritamme myös läpimenoaikojen laskelmia, testisorvauksia, komponenttisimulaatioita ja työstötestejä, joilla varmistamme, että valitsemasi kone vastaa yrityksesi laatuvaatimuksia ja odotuksia. Varmistamme, että sijoituksesi uuteen koneeseen on taloudellisesti kannattava, ja että saavutat koneella pitkällä aikavälillä toivomasi tuoton.

Kaikkein tärkeintä on saada tuotantolinjastoosi koneita, jotka pitävät tuotannon hyvässä vauhdissa ja nostavat yritystoimintasi seuraavalle tasolle. Tavoitteesi on myös meidän tavoitteemme. Siksi hoidamme oman osuutemme aina mahdollisimman nopeasti, jotta koko prosessi sujuu jouhevasti, kannattavasti ja tuotantoasi tehostaen.

Yhteistyösopimuksen solmiminen

Kun olet valinnut kumppaniksesi Duroc Machine Toolin, allekirjoitamme yhteistyösopimuksen. Annamme tietoa uuden koneesi rahoitusvaihtoehdoista tai ohjaamme sinut mielellämme yhteistyökumppanimme puheille, jos haluat mieluummin leasing-koneen.

Esittelemme myös kattavan työkalupakettien ja lisävarusteiden valikoimamme, josta löydät mm. lastuamisnesteet. Tuotteillamme voit aloittaa tuotannon uudella koneellasi levollisin mielin heti, kun se on asennettu.

Ja lopuksi esittelemme huoltosopimuksen tai ennakoivan huoltosopimuksen lukuisat edut ja otamme selvää yrityksesi henkilöstön koulutustarpeista. Näiden tietojen avulla kokoamme paketin, joka vastaa tarpeisiisi täydellisesti.

Toimitus ja asennus

Ennen kuin uusi koneesi asennetaan, saat toimitusasiakirjan, joka sisältää kaikki asennusprosessiin liittyvät olennaiset tiedot. Asiakirjassa on myös selkeät ohjeet valmisteluihin, jotka on tehtävä ennen toimituspäivää.

Keskitymme tärkeimpiin käytännön yksityiskohtiin. Arvioimme esimerkiksi sen, edellyttääkö koneen asennus betoniperustusta tai reikien poraamista valmiiseen betonilattiaan. Tarkistamme myös sähköjärjestelmän, asennuspaikan, kuorman purkumahdollisuudet, tuotantolaitoksen sisäänkäynnin mitat ja mahdolliset esteet. Näin varmistamme mahdollisimman sujuvan prosessin.

Kun kone on toimitusvalmis, varmistamme, tarvitaanko sen siirtoon nosturia ja järjestämme asian yhdessä yrityksesi kanssa. Uusi kone on todennäköisesti kytkettävä tuotantolaitoksesi muuhun kone- tai laitekantaan. Se on myös valmisteltava etukäteen käyttämiäsi LAN- ja CAM-ohjelmointilaitteita varten.

Prosessin viimeisessä vaiheessa valmistelemme koneen käyttövalmiuteen. Irrotamme kuljetustuet, puhdistamme suojaöljyn ja suoritamme vastaavia töitä. Ja lopulta kone on valmis viimeisiä säätöjä ja lopputarkastusta varten.

Projektin lopputyöt

Kun asennustyöt on tehty, koulutamme sinut ja henkilöstösi käyttämään ja huoltamaan konetta. Joskus sovellusteknikkomme on koneen käyttäjän mukana ensimmäisten komponenttien työstössä.

Voit olla varma siitä, että poistumme tiloistasi vasta, kun koneesi toimii sujuvasti. Emme hetkeäkään aikaisemmin. Näin varmistamme sen, että toimintamme vastaa aina yrityksemme mottoa: Simply better performance.

Ammattilaiset ja koneet

On sanomattakin selvää, että olemme ylpeitä valmistamistamme koneista. Ja sitäkin ylpeämpiä olemme henkilöstöstämme.

Duroc Machine Toolilla on töissä alan ammattitaitoisimmat ihmiset, joiden taitoihin ja osaamiseen koko toimintamme perustuu. Kuulumme alan suurimpien valmistajien kaartiin. Valmistamme CNC-jyrsinkoneita, sorveja ja työstötyökaluja sekä tarjoamme koneiden huoltopalveluita ja teknistä tukea Pohjoismaissa ja Baltian maissa toimiville metalli- ja koneistusteollisuuden yrityksille. Haluamme silti olla mieluummin parhaita kuin suurimpia.

Voimme varmuudella sanoa, että huoltotiimimme on alan pätevin. Henkilökuntaamme säännöllisillä koulutuksilla varmistamme, että pysymme teknisen kehityksen kärjessä. Voit luottaa siihen, että olemme aidosti kiinnostuneita yrityksesi liiketoiminnan optimoinnista - ja että se näkyy palvelussamme. Valitessasi Duroc Machine Toolin saat tehdä yhteistyötä alan huippujen kanssa.

Olemme yhteistyökumppanisi hankintaprosessin kaikissa vaiheissa – uutta konetta koskevasta ensimmäisestä yhteydenotosta päivään, jolloin se saapuu tuotantolaitokseesi.

Teemme kaikkemme, että projektit sujuvat tehokkaasti ja turvallisesti loppuun saakka. Lisäksi varmistamme, että kone asennetaan ja otetaan käyttöön mahdollisimman nopeasti: tuottamaan tulosta yrityksellesi.

Puhdasta suorituskykyä.


Tahdomme tietää lisää sinusta

Nyt tiedät hieman meistä - Voisimmeko saada teistä hieman lisätietoja ja kuinka voisimme olla avuksi?

Sakari Saarinen
Managing Director

+358 50 517 9264
sakari.saarinen@duroc.com

 

keyboard_arrow_up