Simply better performance

Me Duroc Machine Toolilla olemme konevalmistuksen mestareita ja arvostamme suuresti sekä ammattiamme että asiakkaitamme. Siksi kerromme ylpeydellä tuotteistamme ja teemme sen, mitä lupaamme.

Duroc Machine Tool

Valikoimamme on tällä hetkellä saatavana seitsemässä maassa: Tanskassa, Virossa, Suomessa, Latviassa, Liettuassa, Norjassa ja Ruotsissa. Yrityksemme on Pohjoismaiden ja Baltian maiden suuri koneiden, työkalujen, huoltopalveluiden ja teknisen tuen tarjoaja.

Mottomme on ”Simply better performance”. Tehtävämme on auttaa yritystäsi tuottavampaan toimintaan. Keskitymme toimiviin asiakassuhteisiin, sparraukseen ja maalaisjärkeen, ja tämä sama resepti toimii täydellisesti maasta, kulttuurista ja kielestä riippumatta.

Duroc Machine Tool kuuluu pörssiin listautuneeseen Duroc AB - yhtiöön, joka omistaa, ohjaa ja kehittää teollisuuden ja kaupan alalla toimivia yrityksiä.


Kannamme vastuumme

Tiedämme, että luotat konekantaasi. Siksi kannamme mielellämme vastuun konetilauksestasi ensimmäisestä yhteydenotosta päivään, jolloin se toimitetaan ja asennetaan tuotantolaitokseesi.

Yhteistyömme alussa keskustelemme yrityksesi konetarpeista ja vierailemme yhdessä jonkin asiakkaamme tuotantolaitoksessa, joissa näet valitsemasi koneen toiminnassa.

Solmittuamme yhteistyösopimuksen toimitamme ja asennamme koneen ja koulutamme koneen käytöstä ja huollosta vastaavat ammattilaiset tehtäviinsä. Emme lähde tehtaaltasi ennen kuin kone toimii tasaisen varmasti. Voit varmistaa koneen pitkän ja tuottavan käyttöiän huoltosopimuksella.

Jokaisen koneen takana...

Koneittemme laatu on huippuluokkaa. Ja henkilöstömme ylittää huipputason kriteerit. Duroc Machine Tool tunnetaan alan parhaiden työpaikkana: työntekijämme ovat asiantuntevia huippuosaajia, joiden kanssa on mukava tehdä töitä. Henkilöstömme ja koneittemme ansiosta meistä on kasvanut alan merkittävimpiä toimittajia Pohjoismaissa ja Baltian maissa. Sillä jokaisen koneen takana on kokenut ammattilainen – tai paremminkin ammattilaisten tiimi – jonka ansiosta toimintamme vastaa aina yrityksemme mottoa: Simply better performance.

Tervetuloa Duroc Machine Tool.


Tarvitsetko apua?

Keskustelemme mielellämme työstökoneista ja järjestämme myös referenssikäyntejä.

Sakari Saarinen
Managing Director

+358 50 517 9264
sakari.saarinen@duroc.com

 

keyboard_arrow_up