Huolto

Vikakeikat, varaosien tilaukset, koulutukset ja huoltokäyntien varukset.

Olemme apunasi jotta suoriudut paremmin.

Ota yhteyttä huoltoomme

Huolto - Duroc Machine Tool tukenasi

CNC-jyrsinkoneen tai -sorvin hankinnassa on huomioitava monta asiaa sopivan konemallin valinnan lisäksi.

Sopiva kone on helppo integroida tuotantolinjaan, kun käytännön yksityiskohtien – teräksen ominaisuuksista revolveripäihin, akseleihin ja ohjausyksiköihin – lisäksi pohditaan monta muutakin olennaista asiaa. Työhön on tietenkin valittava oikeanlainen työväline, mutta yhtä tärkeää on huomioida koneen asennuspaikan ja käytön edellytykset.

Me Duroc Machine Toolilla olemme apunasi kaikissa vaiheissa – ensikonsultoinnista rahoitusvaihtoehtoihin ja asennukseen, huoltotarkistuksiin, varaosatoimituksiin ja henkilökuntasi säännöllisiin koulutuksiin.

Sillä koneen hankinnassa on muistettava miettiä niitäkin hetkiä, kun kaikki ei sujukaan suunnitelmien mukaan. On aivan yhtä tärkeää – jopa tärkeämpää – laatia selkeä suunnitelma vikatilanteiden ja tuotantokatkoksen varalta. 

Äkillisen konerikon korjaus - salamannopeaa apua

Koneen ennakoivat huollot ja huoltotarkistukset voi suunnitella vaikka kuinka huolellisesti, mutta konerikko voi silti yllättää. Tilanteessa tarvitaan välitöntä apua. Konerikot keskeyttävät tuotannon, ja niistä voi koitua yritykselle huomattavia kustannuksia.

Me Duroc Machine Toolilla autamme viiveettä hätätilanteissa. Huoltoteknikoillamme on käytössään kattava työkalujen ja laitteiden valikoima, joten vika löytyy ja korjautuu nopeasti. Koneen nopean ja tehokkaan vikadiagnoosin ansiosta aloitamme työt heti, ja tuotantosi jatkuu mahdollisimman pian.

Jos koneeseen tarvitaan vaihto-osia, tilaamme ne jo seuraavaksi päiväksi.

Varaosat - nopea toimitus on elinehto

Kuinka helppoa onkaan olla maailmanmestari, kun kaikki sujuu toivotusti. Mutta jos kohtalo kääntää selkänsä, ammattilaiset ja koneet osoittavat tärkeytensä. Myös kehittyneimmät ja luotettavimmat koneet on huollettava, ja yleensä niihin on vaihdettava muutama osa. Ja sillä välillä konetta ei voida käyttää.

Varaosien toimitusaika on kriittisen tärkeää. Siksi Duroc Machine Toolin Saksan varastossa on jatkuvasti saatavilla 95 % varaosista. Eli useimmiten vaihto-osa löytää tiensä asennuskohteeseen muutamassa päivässä.

Varaosien toimitusvarmuus on selkeä kilpailuvalttimme, sillä kilpailijamme tilaavat vaihto-osansa yleensä kaukaisilta Aasian tehtailta. Ja meidän kilpailuvalttimme on luonnollisesti myös yrityksesi valtti.Ota yhteyttä huoltoomme

Olemme apunasi pitämässä tuotantosi käynnissä.

Eero Seestie
Service Manager

+358 50 579 7528   
eero.seestie@duroc.com

 keyboard_arrow_up