DN Solutions - valttina suorituskyky

Kun yritys hankkii CNC-jyrsinkoneen, CNC-sorvin, työstökeskuksen tai muunlaisen 2- tai 3-akselisen koneen, kyseessä on yleensä merkittävä investointi. Ja koska kone on olennainen osa tuotantolinjaa, sen suorituskyvyllä on tärkeä merkitys.

DN Solutions-koneet vakuuttavat ensiluokkaisella vakaudellaan ja luotettavuudellaan. Tätä korealaista brändiä on myyty jo yli 40 vuoden ajan, ja DN Solutions on alusta alkaen kuulunut koneteollisuuden uranuurtajiin. DN Solutions-koneita myydään nykyisin kaikkialla maailmassa – ja hyvästä syystä. Siinä missä muut valmistajat keskittyvät tuotteiden muotoiluun, DN Solutionsilla on selkeä tavoite: suorituskyky.

DN Solutions erottuu markkinoilla edukseen myös varustetasonsa suhteen. DN Solutions-koneisiin vakiona kuuluva varustepaketti sisältää useita käyttäjälle tärkeitä vakiotoimintoja. Useimpien muiden brändien tuotteisiin vastaavat varusteet on usein hankittava lisävarusteena ja ylimääräisin kustannuksin. Joten voimme luottavaisin mielin kertoa, että hankkiessasi DN Solutions-koneen saat varmasti enemmän suorituskykyä pienemmällä rahamäärällä.

Samasta syystä DN Solutions on ilmoittanut aikovansa nousta kansainvälisillä markkinoilla kolmen suurimman metallintyöstökoneiden toimittajan kaartiin. Tavoite on kunnianhimoinen mutta täysin realistinen, sillä tuotteiden laadussa ei ole moitteen sijaa. Se on todellinen vahvuus, jonka ansiosta Duroc Machine Tool myy DN Solutions-koneita Pohjoismaihin ja Baltian maihin – ja pidemmällä aikavälillä myös monille muille uusille markkinoille.

65

MARKETS. GLOBAL REACH - LOCAL KNOWLEDGE.

1.

NUMBER ONE ON THE LIST OF SOLD MACHINES WORLDWIDE IN 2018.

230.000

TOTAL NUMBER OF SOLD MACHINES FROM 2005-2020.

+700

MACHINES DELIVERED BY DUROC MACHINE TOOL SINCE 2015.

Lähde referenssikäynnille?

Kun tuotanto on täydessä vauhdissa, puheille ei enää jää aikaa. Tästä alkaen suorituskyky ratkaisee. Yrittäjänä sinulla on täysi oikeus epäillä, ovatko DN Solutions-koneet todellakin laadun synonyymejä, kuten väitämme.

Siksi haluamme todistaa käytännössä, että koneemme todellakin vastaavat odotuksiasi. Eivätkä vain tietokoneen näytöllä ja omien esittelytilojemme turvallisessa ympäristössä. Luotamme tuotteisiimme vankasti ja toivotamme sinut erityisen lämpimästi tervetulleeksi asiakkaidemme tiloihin, joissa näet koneiden toimivan käytännössä. Voit myös keskustella DN Solutions-koneita päivittäin käyttävien ammattilaisten kanssa.

Olemme vuorenvarmoja siitä, että vakuutut DN Solutionsin suorituskyvystä ja siitä, että koneemme vastaavat mottoamme: Simply better performance.


Ota yhteyttä ja kuule lisää

Keskustelemme mielellämme työstökoneista ja järjestämme myös referenssikäyntejä.

Sakari Saarinen
Managing Director

+358 50 517 9264
sakari.saarinen@duroc.com

 

keyboard_arrow_up