DN Solutions, Doosan Machine Toolsin uusi nimi

25.5.2022

Sanomme hyvästit tuotemerkille "Doosan Machine Tool" ja toivotamme tervetulleeksi tuotemerkin "DN Solutions". Vaikka nimi muuttuu, huomaat, että kaikki se, mitä Doosan-brändinimi on edustanut, pysyy samana myös tulevaisuudessa.

LEHDISTÖTIEDOTE
25-05-2022
Vantaa, Finland

Doosan Machine Tools on ollut yksi maailman johtavista työstökonevalmistajista jo puolen vuosisadan ajan

Viimeisten 50 vuoden aikana Doosan Machine Tools on ollut maailmanlaajuinen johtava työstökonevalmistaja, joka on kyennyt vastaamaan muuttuviin ajan haasteisiin. Puoli vuosisataa kestäneen tutkimus- ja kehitystoiminnan ansiosta olemme kehittäneet huipputeknisiä, kilpailukykyisiä tuotteita ja saavuttaneet korkean asiakastyytyväisyyden vastaamalla maailmanmarkkinoiden vaatimuksiin. Olemme erityisesti vastanneet eri teollisuudenalojen, kuten autoteollisuuden, ilmailu- ja avaruusteollisuuden sekä terveydenhuollon, moninaisiin tarpeisiin ja jakelemme tuotteita verkostossamme, joka kattaa 66 maata eri puolilla maailmaa.

Ja nyt "uusi matka" 

Tästä kasvusta tuli Doosan Machine Toolsin ja DTR Automotiven yhdistymisen perusta, ja se loi niille mahdollisuuden siirtyä yhdessä kohti uutta tulevaisuutta. Doosan Machine Toolsista tuli 28. tammikuuta 2022 uusi perhe DTR Automotiven kanssa, joka on maailmanlaajuinen valmistaja, jolla on 50 vuoden historia. Nyt aloitamme uuden matkan DTR Automotiven kanssa.

Nyt uudestisyntynyt "DN Solutions" johtaa tulevaisuuden globaaleja markkinoita

Doosan Machine Tools ja DTR Automotive kehittyvät sopusointuisesti DN:ksi johtaakseen globaaleja markkinoita. Doosan Machine Tools muuttaa nimensä DN Solutionsiksi ja aloittaa uuden historian. Uuden nimen myötä hyppäämme eteenpäin yrityksenä, joka tarjoaa integroituja valmistusratkaisuja, joita asiakkaat tarvitsevat muitakin kuin työstökoneita.
Vaikka nimi muuttuu, DN Solutions lupaa jatkaa luottamuksen rakentamista jälleenmyyjien ja yhteistyökumppaneiden kanssa ja vahvistaa edelleen tuotteidensa ja palveluidensa kilpailukykyä. Toivomme, että seuraat meitä johtavina globaaleilla markkinoilla DN Solutions -nimellä.

Lisätietoja saa seuraavasta osoitteesta: 
Sakari Saarinen, Managing Director
Duroc Machine Tool Oy
sakari.saarinen@duroc.com
+358 50 517 9264

Takaisin

keyboard_arrow_up