Seitsemän hyvää syytä valita DN Solutions-jyrsinkone

Kun kone työstää työkappaletta lastujen sinkoillessa sinne tänne, yrittäjänä keskityt kahteen asiaan: hyvään tuotantovauhtiin ja täydelliseen laatuun.

Yrityksesi on koneiden varassa, joten niiden on toimittava tasaisen varmasti. Siksi korkealaatuiset koneet ovat sinulle itsestäänselvä valinta. Mutta millaisia koneita pitäisi valita? Markkinoilla on vaikka minkälaisia vaihtoehtoja, joten niitä on vertailtava silmä tarkkana ja pää kylmänä.

Duroc Machine Tool on DN Solutions-jyrsinkoneiden ainoa edustaja Suomessa. Saamme yrityksiltä jatkuvasti kiinnostuneita kyselyitä näistä korealaisista ihmekoneista. DN Solutions (ennen Doosan) aloitti toimintansa nimellä Daewoo. Vaikka tietoisuus brändistä ei olekaan vielä levinnyt Suomeen suuressa mittakaavassa, yritys on kasvanut kansainväliseksi jättiläiseksi vuodesta 2005 alkaen, jolloin se siirtyi DN Solutionsin omistukseen.

DN Solutions on maailman nopeimmin kasvava konevalmistaja, joten ostaessasi DN Solutions-sorvin tai jyrsinkoneen saat rahallesi erinomaista vastinetta ja liityt samalla osaksi suurta perhettä, joka on kaivertanut nimensä 65 markkina-alueelle kaikkialla maailmassa.

Entä miksi harkitsisit DN Solutions-jyrsinkoneen hankintaa? Siihen on monia hyviä syitä - myös muita kuin koneiden erinomainen laatu. Vaikka se onkin täysin omaa luokkaansa.

Koolla on väliä

DN Solutions-valikoima on saatavilla 65 markkina-alueella kaikkialla maailmassa (tilanne vuonna 2021), ja se on noussut kansainväliseksi kärkibrändiksi. Vuodesta 2015 Duroc Machine Tool on toimittanut yli 700 konetta erittäin tyytyväisille asiakkaille Pohjoismaissa ja Baltian maissa. Emme siis kehu itseämme turhaan sanoessamme, että koneet vastaavat antamiinsa lupauksiin. Kysäise asiakkailtamme - he vahvistavat tämän mielellään.

Laatutuotteet, jotka kestävät käytössä pitkään 

Olemme kuulleet väitteitä siitä, että DN Solutions-koneet eivät kestäisi käytössä yhtä kauan kuin monien muiden brändien tuotteet. Tämä myytti on helppo murtaa. Suomessa käytetään edelleen runsaasti DN Solutions-jyrsin- ja sorvauskoneita, jotka on otettu käyttöön 1980-luvulla. Muistathan: älä meitä usko, kysy asiakkailtamme. DN Solutions on maailmanmarkkinoiden suurin konevalmistaja hyvästä syystä.

Kattava valikoima

Tarvitsitpa vaaka- tai pystykaraista jyrsinkonetta, portaalijyrsintä tai porauskeskusta, löydät lähes satavarmasti etsimäsi tuotteen DN Solutions-valikoimasta. DN Solutions valmistaa koneita kaikenlaisiin käyttökohteisiin.

DN Solutions sopii raskaan sarjan työstökohteisiin

Vaikka monilta kilpailijoiltamme saa (myös) suurnopeustyöstöön soveltuvia koneita, DN Solutions erottuu edukseen raskaaseen työstöön soveltuvilla, erittäin tehokkailla jyrsinkoneillaan (liukujohderakenne). Erinomaisen jäykkyysluokan koneet vastaavat suurenkiin kapasiteettitarpeeseen.

Suuri varasto Saksassa

Asiakas ei hyödy suurestakaan valikoimasta, jos koneen toimitusta joutuu odottamaan jopa seitsemän kuukauden ajan. DN Solutionsilla on Dormagenissa Saksassa suuri varasto, jossa on varaosien lisäksi noin 500 DN Solutions-konetta - ja uusia saapuu koko ajan. Toimitamme uudet koneet lähes poikkeuksetta uskomattoman nopeasti.

Käytetyn koneen voi myydä hyvällä hinnalla

DN Solutions-koneiden jälleenmyyntiarvo on yleensä erittäin hyvä, vaikka DN Solutions-koneita ei juuri hankitakaan käytettyinä. Tähän on hyvä syy: Useimmat omistajat eivät halua myydä koneitaan, joten käytettyjen koneiden markkinat ovat melko rajalliset. Vaatimattomia kun olemme, meistä tämä on aikamoinen hyväksyntäsinetti tuotteillemme.

Kumppanisi alusta loppuun (ja siitäkin eteenpäin)

Kuten alussa totesimme, hyvä ostos on paljon muutakin kuin itse kone. Jyrsinkone on olennainen työkalu yrityksesi tuotannossa, ja sinulla on täysi oikeus vaatia korkeaa laatua prosessin kaikissa vaiheissa ensimmäisestä yhteydenotosta tarvekartoitukseen, koneen asennukseen, käyttökoulutukseen ja huoltopalveluihin. Siksi Duroc Machine Tool haluaa olla mukana prosessissa alusta loppuun. Emme lähde tehtaaltasi ennen kuin jyrsinkone toimii tasaisen varmasti. Haluamme tarjota yrityksellesi myös olennaisia palveluita, joilla varmistamme koneesi erinomaisen suorituskyvyn – ja liiketoimintasi menestyksen.

Haluatko lisätietoja? Kysy asiakkailtamme

Jyrsinkoneemme herättävät suurta kiinnostusta. Suurin osa kyselyistä saapuu yrityksistä, joille jokin asiakkaistamme on suositellut meitä.

Laajassa asiakaskunnassamme on useita yrityksiä, joiden tiloihin olet tervetullut tutustumaan DN Solutions-jyrsinkoneiden toimintaan. Tuote mainostaa itse itseään, joten meidän puheitamme ei tarvitse uskoa. Vaikka lähetämme tietenkin mielellämme lisätietoja, jos haluat kuulla lisää.


Haluatko tietää enemmän DN Solutionsista? Klikkaa tästä

keyboard_arrow_up