Tämän vuoksi DN Solutions-sorvi (ennen Doosan) on hyvin todennäköisesti oikea valinta tarpeisiisi

Sijoittaessasi kuusi- tai seitsemännumeroisen summan uuteen koneeseen odotat todennäköisesti saavasi rahalle vastinetta. Täysin kohtuullista.

Duroc Machine Toolin periaatteena on, että saat vaatia meiltä koneen lisäksi paljon muutakin. Voit odottaa paljon myös myyntiprosessilta ja palvelulta, jota saat ennen kauppoja, kaupanteon aikana ja sitten, kun kone on jo omaisuuttasi.

Sillä sorvi on paljon muutakin kuin pelkkä kone, jonka hankit tehtaasi tuotantokäyttöön. Se on olennainen osa liiketoimintasi aineellista omaisuutta, joten sinulla on täydet oikeudet vaatia paljon sekä koneelta että sen myyjältä. Ja myyjän edustamalta organisaatiolta.

Duroc Machine Tool on ainoa DN Solutions-sorvien toimittaja Suomessa. Tätä korealaista brändiä ei valitettavasti vielä tunneta yhtä hyvin kuin monia sen kilpailijoita. Mikä harmi. Ei niinkään meille, sillä tiedämme koneittemme tason ja jatkamme markkinaosuutemme kasvattamista. Mutta harmillista potentiaalisille asiakkaillemme, jotka eivät vielä tunne DN Solutions-brändiä ja saattavat siksi jäädä vaille oikeaa ja sopivanhintaista tuotetta.

Tähän blogijulkaisuun olemme keränneet liudan vahvoja syitä siihen, miksi sinun kannattaa ehdottomasti tutustua DN Solutions-valikoimaan tarkemmin, kun etsit uutta sorvia.

Suurempi kuin luuletkaan

Vaikka DN Solutions ei ole Suomessa edelleenkään kaikkien ostajien tutkanäkymässä, yritys kuuluu maailman suurimpiin sorvi- ja jyrsinkoneiden valmistajiin. DN Solutions-tuotteita myydään jo 65 markkina-alueella kaikkialla maailmassa, ja brändi on noussut kansainvälisen myynnin kärkibrändiksi. Vuodesta 2015 alkaen Duroc Machine Tool on toimittanut yli 700 konetta tyytyväisille asiakkaille Pohjoismaissa ja Baltian maissa.

Kattava DN Solutions-valikoima

Etsitpä minkälaista konetta tahansa, löydät sen hyvin todennäköisesti noin 400 konemallin DN Solutions-valikoimasta. Valikoimamme on paljon suurempi kuin suurimmalla osalla kilpailijoistamme.

Erilaisia ohjausyksiköitä

Osa kilpailevista brändeistä valmistaa itse myös ohjausyksiköt, mutta useimmiten koneissa voi käyttää ainoastaan tehdasasennettua ohjausta. DN Solutions-koneen ohjausyksikön voi yleensä valita kolmesta, neljästä tai jopa viidestä vaihtoehdosta.

Tehomyllyt suurnopeustyöstöön

Moniin kilpaileviin brändeihin verrattuna DN Solutions toimittaa myös erittäin tehokkaita rullajohteilla tai liukujohteilla varustettuja sorveja. Jälkimmäisten valmistajaluettelo on hyvin lyhyt, joten jos etsit jäykkää ja tehokasta työstökonetta suuriin tuotantomääriin, liukujohderakenteella varustettu sorvi on yleensä paras valinta. Ja niiden saralla DN Solutions on luettelon ykkösnimi.

Perustuu tuttuun tekniikkaan

Vaikka DN Solutionsin nimi ei tulisikaan ensimmäisenä mieleen pohjoismaisille ja baltialaisille käyttäjille, tuotteen korkeaa laatua ei voi kyseenalaistaa. Koneet perustuvat samaan testatusti toimivaan tekniikkaan kuin esimerkiksi Saksassa tai Japanissa valmistetut tuotteet. DN Solutions panostaa vankkumattomasti laatuun ja prosessivakauteen. Tuotteemme tunnetaan toimivuudestaan, eikä niitä ole tehty pelkäksi silmänruoaksi.

Tuotteet toimitetaan nopeasti Saksan varastolta

Toimitamme tuotteet nopeasti, sillä haluamme, että saat koneesi käyttöön mahdollisimman pian. Tämä on markkinoilla melkoinen poikkeus, sillä useimmat valmistajat lupaavat 5–7 kuukauden toimitusajan. Nämä koneet rakennetaan vasta tilauksen jälkeen ja kuljetetaan Eurooppaan Lähi-idästä. DN Solutionsin valttina on suuri varastomme Saksassa, josta löytyy aina noin 500 konetta valmiina lähtöön. Samassa varastossa säilytämme tietenkin myös kattavaa varaosavalikoimaa, joten pystymme vastaamaan vaihto-osatarpeisiin ketterästi.

DN Solutions-koneiden jälleenmyyntiarvo on erittäin hyvä

Joskus DN Solutions-koneen on aika jatkaa matkaansa seuraavalle omistajalle – esimerkiksi uudistaessasi yrityksesi konekantaa ja jos ”vanhoille” koneille ei enää riitä tilaa. Silloin huomaat näiden koneiden korkean jälleenmyyntiarvon. Teoriassa. Sillä käytännössä DN Solutions-koneita ei juurikaan hankita käytettyinä. Tähän on hyvä syy: useimmat omistajat eivät halua myydä koneitaan, joten käytettyjen koneiden markkinat ovat melko rajalliset. DN Solutions-koneiden käyttöikä on aivan yhtä pitkä kuin tunnetumpien brändien koneiden.

Vastuu koko prosessista

Sorvi on paljon enemmän kuin pelkkä työstökone tehtaassasi. Jos haluat koneen tahkoavan todellista tuottoa, hyödynnä konsultti- ja koulutuspalveluitamme ja pyydä tarvittaessa apua huoltoteknikoiltamme. Duroc on apunasi prosessin kaikissa vaiheessa: hetkestä, jolloin otat ensimmäisen kerran yhteyttä DN Solutions-koneen hankintaan liittyen siihen päivään, kun kone toimitetaan yritykseesi. Emmekä lähde toimitiloistasi ennen kuin kone toimii saumattomasti.

Syitä olla hankkimatta DN Solutionsia

Jos olet mieltynyt tiettyyn brändiin tai yhteistyöhön tietyn myyjän kanssa, voit ihmeessä pitäytyä valinnassasi. Muistathan silti, että oman etusi nimessä vaihtoehtoja on hyvä pitää silmällä. Olisi melkoinen harmi, jos et tutustuisi DN Solutionsiin tarkemmin vain sen takia, ettet tunne brändiä.

Me Duroc Machine Toolilla saamme jatkuvasti yhteydenottoja yrityksiltä, jotka ovat kiinnostuneita DN Solutions-sorveista. Yritykset ovat yleensä kuulleet meistä asiakkaaltamme, joka on jo käynyt läpi miellyttävän asiakaskokemuksen ja tehnyt oikean valinnan asiantuntevalla avulla.

Meillä on onneksemme paljon erittäin tyytyväisiä asiakkaita, joiden tiloihin olet tervetullut tutustumaan DN Solutions-sorvien toimintaan. Älä siis usko vain meidän puheisiimme, vaan kysy asiakkailtamme.


Haluatko tietää enemmän DN Solutionsista? Klikkaa tästä

keyboard_arrow_up